Novosti

Novo! Nutripharm® Hemerin® krema

Prirodna i učinkovita pomoć kod hemoroida

Nutripharm® Hemerin® krema je novi medicinski proizvod za pomoć pri liječenju hemoroidalnih tegoba te ublažavanje simptoma svrbeži i pečenja. Djelovanje kreme temelji se na prirodnim biljnim sastojcima s visokim sadržajem aktivnih tvari (polifenoli i polisaharidi organski uzgojenih maslina i aloje i tanini kestena), zaštićenoj biljnoj hijaluronskoj kiselini te biljnim uljima koji umiruju iritaciju i štite sluznicu. Nutripharm® Hemerin® krema je pogodna za vanjsku i unutarnju primjenu pomoću priloženog aplikatora. Može se koristiti više puta dnevno i kroz duži vremenski period. Ne sadrži PEG, parabene, fenoksietanol, EDTA, SLS ni SLES. Nutripharm® Hemerin® krema dostupna je u ljekarnama.

Super Akcije u ljekarnama

U ljekarnama potražite PROMO pakiranja

Nutripharm® Artrosamin® 1+1
Za zaštitu hrskavice i dobru pokretljivost

Nutripharm® Feminine Forte® Duo 1+1
Dvostruka formula: za zdravlje žena u menopauzi i čvrste kosti

Nutripharm® Magnezij citrat + 1 TUBA VIŠE
Za zdravlje srca i mišića

Nutripharm® Magnezij citrat + Kalcij citrat + D PROMO
Idealna kombinacija: za zaštitu kostiju te zdrave mišiće


Mangan doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju. Cimicifuga racemosa doprinosi smanjenju menopauzalnih nelagoda. Kalcij je potreban za održavanje normalnih kostiju. Vitamini D i K doprinose održavanju normalnih kostiju. Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića.

Promo akcije traju do isteka zaliha.

Nutripharm® IBS Formula - novi medicinski proizvod za liječenje simptoma iritabilnog crijeva

U ljekarne je stigla Nutripharm® IBS Formula za pomoć u borbi sa simptomima iritabilnog crijeva. Radi se o medicinskom proizvodu koji sadrži djelomično hidroliziranu guar gumu i simetikon koji sinergijski djeluju u liječenju simptoma povezanih sa sindromom iritabilnog crijeva. Nutripharm® IBS Formula djelotvorna je kod proljeva i zatvora. Guar guma je biljno vlakno velikog kapaciteta vezanja vode, poput spužve, te na taj način pomaže u smanjenju simptoma iritabilnog crijeva. Kod zatvora, guar guma navlači vodu povećavajući volumen i smanjujući tvrdoću stolice. Kod proljeva, guar guma veže suvišnu vodu u crijevu te na taj način pomaže formiranju čvršće stolice. Zahvaljujući prebiotskom učinku, guar guma također pomaže u obnovi normalne crijevne mikroflore. Dodatak simetikona pomaže u eliminaciji crijevnih plinova čime pomaže u smanjenju nadutosti i boli u trbuhu. Proizvod je dostupan u pakiranju od 10 vrećica s tekućinom okusa kruške, a uzima se jedna vrećica dnevno.

Prevencija i liječenje vaginalnih infekcija

Nutripharm® Candigynol® novi je medicinski proizvod na tržištu za pomoć pri liječenju i prevenciji vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama ili gljivicama. Namijenjen je ublažavanju simptoma pečenja, svrbeža, crvenila te pojačanog iscjetka. Također je koristan za prevenciju kod žena s učestalim infekcijama. Sadrži biljni kompleks CANDIResolve™ - s polisahardima aloje, eteričnim uljima kadulje i čajevca i ekstraktom sjemenki grejpa te laktatnu kiselinu za obnovu normalnog pH rodnice. Proizvod ne sadrži konzervanse, aditive ni boje te nisu zabilježeni neželjeni učinci.

Nutripharm newsletter

Želite li primati naše novosti i zanimljivosti upišite vašu email adresu.


Dajem suglasnost da tvrtka Milsing d.o.o. na moju e-mail adresu šalje obavijesti o novim proizvodima, promocijama, vijestima i uslugama.
Danu suglasnost možete u svako doba povući. Za više informacija u vezi obrade Vaših osobnih podataka kliknite na nutripharm.hr/zastita-osobnih-podataka