GMP Dobra proizvođačka praksa
Garantirana kvaliteta, laboratorijski testirano

Sigurnost i kvaliteta

Što je GMP – Dobra proizvođačka praksa?

Dobra proizvođačka praksa (GMP) dio je sustava kontrole kvalitete koji osigurava IZVRSNOST I SIGURNOST proizvoda. Uključuje niz strogih zahtjeva koje proizvođač mora poštivati u svim dijelovima proizvodnog postupka – od odabira sirovina preko uvjeta proizvodnje i higijene do svih procesnih kontrola. Dobra proizvođačka praksa pomaže u sprječavanju onečišćenja i pogrešaka i osigurava siguran proizvod ujednačene kvalitete.

Iako GMP nije obvezan u proizvodnji dodataka prehrani, Nutripharm® linija je proizvedena u skladu s Dobrom Proizvođačkom Praksom čime je kvaliteta proizvoda podignuta na novu, još višu razinu. Svi sastojci kao i gotov proizvod se laboratorijski testiraju čime se potvrđuje njihov identitet, SNAGA, ČISTOĆA I KVALITETA.

GMP oznaka na Nutripharm® dodacima prehrani jamči da su proizvedeni po najvišim standardima što ih čini samim vrhom u kvaliteti i sigurnosti.

Zato od Nutripharm® proizvoda možete očekivati više:

Snagu, čistoću, izvrsnost, ujednačenost, učinkovitost i sigurnost

Nutripharm newsletter

Želite li primati naše novosti i zanimljivosti upišite vašu email adresu.


Dajem suglasnost da tvrtka Milsing d.o.o. na moju e-mail adresu šalje obavijesti o novim proizvodima, promocijama, vijestima i uslugama.
Danu suglasnost možete u svako doba povući. Za više informacija u vezi obrade Vaših osobnih podataka kliknite na nutripharm.hr/zastita-osobnih-podataka