Zašto dodaci prehrani?

Ako brinete o svom zdravlju vjerojatno si postavljate pitanje „Je li hrana koju jedem dobra ili loša?“

Uravnotežena prehrana zadovoljit će osnovne potrebe za mikronutrijentima. Ipak, u posebnim stanjima poput trudnoće, starije životne dobi, ulaska u menopauzu, stresnog razdoblja, intenzivne fizičke aktivnosti ili nepravilne prehrane treba uzeti u obzir i posebne prehrambene potrebe.

Zato su puno bolja pitanja:

  • Mogu li prehranom očuvati zdravlje očiju, zglobova, kostiju?
  • Je li moja energija na dobroj razini?
  • Primjećujem li znakove manjka nekog nutrijenta?
  • Jesu li moja probava i apsorpcija optimalne?
  • Zahtjeva li moj stil života pojačani unos mikronutrijenata?

Kad je riječ o ciljanom unosu mikronutrijenata iz koncentriranih izvora rješenje su dodaci prehrani.

Dodatak prehrani formuliran na principima mikronutricije omogućuje optimiziranje zdravstvenog kapitala svakog pojedinca i održavanje zdravlja i vitalnosti.

Zašto su Nutripharm® dodaci prehrani posebni?

Mikronutricija

Nutripharm® proizvodi utemeljeni su upravo na principima mikronutricije. Ne djeluju PROTIV određene bolesti kao što to rade lijekovi, nego ZA zdravlje srca, hrskavice, kostiju, živaca... doprinoseći njihovoj normalnoj funkciji, a time i zdravlju i vitalnosti čitavog organizma.

Svoju učinkovitost Nutripharm® proizvodi zahvaljuju znanstveno potkrijepljenim formulama, optimalno doziranim sastojcima te izborom sirovina koje omogućuju bolju apsorpciju i brže djelovanje.


Kvaliteta i sigurnost

Nutripharm® dodaci prehrani nose dva znaka kvalitete: GMP i Laboratorijski testirano koja jamče da od proizvoda možete uvijek očekivati vrhunsku kvalitetu, potvrđenu sigurnost te testiranu snagu i čistoću.


Dodatna vrijednost

Za maksimalnu korist dodatke prehrani potrebno je uzimati redovito i pravilno. Nutripharm® proizvodi to vam olakšavaju jer su posebno formulirani za jednostavno i ugodno korištenje. Nutripharm® proizvodi dostupni su u obliku šumećih tableta odličnog okusa, mekih kapsula i tableta s ovojnicom koje omogućuju lakše gutanje.

Većina proizvoda uzima se jednom dnevno pa Nutripharm® proizvode možete lako uklopiti u svoje svakodnevne navike.

Nutripharm® proizvodi ne sadrže GMO, gluten i laktozu, te su dostupni i u formulama bez šećera, čime se zadovoljavaju i specifične prehrambene potrebe.

Nutripharm® - nenadmašan u kvaliteti, mudar u formuli, djelotvoran u dozi

Nutripharm newsletter

Želite li primati naše novosti i zanimljivosti upišite vašu email adresu.


Dajem suglasnost da tvrtka Milsing d.o.o. na moju e-mail adresu šalje obavijesti o novim proizvodima, promocijama, vijestima i uslugama.
Danu suglasnost možete u svako doba povući. Za više informacija u vezi obrade Vaših osobnih podataka kliknite na nutripharm.hr/zastita-osobnih-podataka